Daikin varmepumpe
logo daikin varmepumpe

Daikin varmepumpe

 

Ren og behagelig luft

En varmepumpe fra Daikin gir boligen en jevn og behagelig varme, selv på de kaldeste vinterdagene. Og i tillegg til økt komfort får du renere luft og et bedre inneklima. Alle våre Daikin innedeler leveres med avanserte og effektive filtre som sørger for renere og friskere luft i din bolig.

 

Bedre helse

En Daikin varmepumpe vil hjelpe deg å forebygge helseproblemer som kan oppstå på grunn av et dårlig inneklima. Mange boliger har lite naturlig ventilasjon, spesielt moderne boliger. Når ventilasjonen er dårlig sirkulerer støv, røyk, bakterier og virus til enhver tid gjennom huset. Alle våre innedeler er utstyrt med filtre som renser luften for disse urenhetene og nøytraliserer skadelige forurensninger.

 

Fotokatalytisk luftfilter med titanapatitt

Alle Daikin varmepumper er utstyrt med det nye fotokatalytiske luftfilteret med titanapatitt. Dette er fibre i mikrostørrelse som fanger opp støv, og titanapatitten absorberer og uskadeliggjør organiske forurensninger som bakterier og virus. Resultatet er at du får en ren luft, fri for usunne partikler. Filteret fjerner i tillegg lukt.

 

Les: 7 grunner til å velge en varmepumpe fra Daikin

 

Aircondition til kjøling om sommeren

Hvis du ønsker det, kan varmepumpen brukes til kjøling om sommeren. Aircondition-funksjonen vil da kontrollere temperaturnivået og luftfuktigheten i rommet slik at du får en komfortabel temperatur, og ren, sunn frisk luft.

 

Best i test

Daikin Ururu Sarara 35 vant KVI sin test i Sverige av luft til luft varmepumper 2016.

 

Lavt lydnivå

Alle Daikins produkter har et meget lavt lydnivå. Daikins gulvmodell FVXS er markedets absolutt mest stillegående modell.

 

Modeller

Klikk på bildene under for mer informasjon om de ulike varmepumpemodellene. Les mer om Daikin varmepumpe luft til luft her, og sjekk ut våre tips til deg som skal velge varmepumpe. Fyll ut kontaktskjemaet nederst på siden for mer informasjon, eller ring oss på: 90 02 90 48

DAIKIN MOSKUS

DAIKIN SYNERGI

DAIKIN EMURA II

DAIKIN ALTHERMA

Alle bilder tilhører Daikin Europe og Daikin Norway.

 

Bli kontaktet ang. varmepumpe – Fyll ut skjema: