Vurderer du å kjøpe varmepumpe fra Daikin? Godt valg! Her er 7 gode grunner til å velge en varmeløsning fra verdens største varmepumpeprodusent.

Behovet og ønsket om varmepumper i norske hjem er økende, og med denne veksten ser vi stadig flere varmepumpeprodusenter og merker. Usikker på hva du bør velge? Med disse syv grunnene til å velge Daikin vil du bli overbevist.

 

1. Varmepumpene er utviklet i Norden og det nordiske klima

Daikin utvikler og tester sine varmepumper i Norden for å sikre at de takler det tøffe klimaet. Spesielt i Norge ser vi store temperaturforandringer i løpet av året. Da må man ha en varmepumpe som tåler både varme somre, fuktige høstdager og isende vintre. Varmepumpene til Daikin er helt unike, og perfekt tilpasset norske forhold.

 

perfekt varmepumpe for norsk vær

Alle varmepumpene til Daikin som leveres i Norge er produsert i Europa. Dermed kan du være sikker på varmepumpene er kvalitetsprodukter, helt fra utvikling til produksjon og leveranse.

 

2. Lang fartstid i bransjen sørger for toppmoderne produkter 

Som verdens største produsent innen klimaløsninger med over 80 års erfaring har Daikin vært teknologilederen fra begynnelsen. Ja, faktisk helt siden de først begynte å produsere kjøleutstyr på 30-tallet. Med så lang fartstid i bransjen sier det seg selv at kunnskapen sitter i ryggmargen til utviklerne. Produktene blir alltid mer velutviklet og teknologien mer intelligent.

Daikin har Figanor AS som offisiell eneimportør av varmepumpene til Norge. Dette fører til et tett faglig samarbeid mellom produsent og importør. Figanor jobber med rådgivere og entreprenører slik at den mest energieffektive løsningen for oppvarming og nedkjøling alltid konstrueres for hvert enkelt bygg og hver eneste bolig.

 

3. Daikin har effektive og holdbare løsninger

Grunnet sin kunnskap og sitt behov for forbedring oppnår Daikin varmepumper alltid førsteklasses ytelse. Selv ved 25 minusgrader vil varmepumpene produsere en behagelig innevarme. Utedelene til pumpene er også invertkontrollerte, og tilpasser varmen i boligen etter det faktiske behovet. Dette byr ikke bare på komfort, men også på mer gunstige strømregninger.

Varmepumpene til Daikin har også en svært god holdbarhet sett at de monteres riktig og vedlikeholdes. I tillegg er alle modellene til Daikin stillegående, slik at du kan nyte husfreden i et godt oppvarmet rom.

 

4. Hjemmet blir varmet opp om vinteren og kjølt ned om sommeren 

Det ligger i navnet at varmepumper kan brukes til oppvarming. Tross dette kan de også benyttes til nedkjøling. Varmepumpene til Daikin er intet unntak, og om sommeren kan du oppnå perfekt innetemperatur ved å bruke varmepumpen din som aircondition. Det tar kun et tastetrykk for deg å stille om fra varmemodus til airconditionfunksjon.

 

kos med varmepumpe

 

5. Varmepumper forbedrer helsen 

Det er kanskje ikke så overraskende at dårlig inneklima kan bidra til sykdom og følelsen av ubehag. Flere hjem har dårlig tilgang på lufting, og overraskende mange moderne boliger mangler god naturlig ventilasjon. Er det i tillegg slik at ventilasjonen du skulle ha sirkulerer støv, røyk, bakterier og virus rundt om i boligen vil du naturlivas ikke alltid føle deg helt på topp.

Norges Astma og Allergiforbund anbefaler varmepumper til oppvarming av hjem da dette kan minske plager fra luftveiene. Alle innedelene til Daikins varmepumper er utstyrt med filtre som renser luften for urenheter – noe som er svært positivt for alle hjemmets beboere, med eller uten luftveisplager.

 

6. Daikin gir deg et mer miljøvennlig oppvarmingssystem

Det er med god grunn at miljøorganisasjonen ENOVA gir støtte til de som ønsker å installere varmepumper i sitt hjem. Maskinene er nemlig mye mer miljøvennlige enn andre oppvarmingsalternativer. Merk at denne støtten ikke gjelder luft-til-luft-varmepumper, men at Enova fortsatt anbefaler denne oppvarmingsmetoden fra et miljøperspektiv.

Installerer du en varmepumpe kan du faktisk redusere boligens behov for tilført energi med mellom 40 og 80 prosent dersom du sammenligner med oppvarmingssystemer basert på gass, olje, bioenergi, elektrisitet eller fjernvarme. Byttes et oppvarmingssystem i hjemmet som i dag bruker fossile brensler eller bioenergi vil du i tillegg kvitte deg med lokale utslipp av CO2-gasser.

 

miljøvennlig med varmepumpe

 

7. Trygghetsgarantien sikrer deg en god varmepumpe

Mange frykter at kostbare investeringer skal vise seg defekte eller gå i stykker kort tid etter kjøp. Dersom du velger Daikin kan du være trygg på at produktet er av god kvalitet. Skulle uhellet derimot være ute følger det med en 5 års trygghetsgaranti dersom du kjøper fra en autorisert forhandler.

Tryggheten til deg som kunde skal alltid ivaretas. Derfor vil Daikin dekke deler og arbeid på varmepumpen hele 5 år etter at den har blitt installert. Kjøper du din Daikin varmepumpe fra Proterm Service får du produktet levert av dyktige fagpersoner, samt service på din varmepumpe når du måtte trenge det. Hos oss får du tak i de beste varmepumpene til Daikin! Dermed gjenstår bare valget mellom luft/luft varmepumper og luft/vann varmepumper av ypperste klasse.

Vi er en registrert forhandler av varmepumpene til Daikin og brenner for å holde deg og din bolig varm (eller kjølig) hele året. Kontakt oss i dag for hjelp til å velge den rette Daikin-modellen for deg.

 

 

Lurer du på noe om Daikin varmepumpe? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt: