Daikin Synergi

logo daikin luft til luft varmepumpe

Daikin Synergi

 

Markedets kraftigste varmepumpe

Varmepumpen som gir synergieffekter. Ved å kombinere effekt, design og varmekapasitet lever denne varmepumpen opp til navnet sitt. Vil du ha den kraftigste varmepumpen på markedet velger du Daikin Synergi. Selv ved – 15°C leverer den opptil 4630 Watt med behagelig varme.

 

Laget for et kaldt klima

Japanske Daikin har produsert en pumpe som er spesielt laget for kaldt klima. I forbrukerrådets test 2015 var Synergi 35 og 25 to av varmepumpene i toppsjiktet på effekt vs pris. Altså mye varme og kulde for pengene!

Funksjonene som er tilpasset lange og kalde vintre er bl.a:

  • Kort, kraftig og sjelden avriming ved frost på utedelen
  • Utedelen blir isfri og har jevnere drift
  • Du trenger heller ikke å montere ekstra varmekabel
  • Støysvak drift –  19 dBA

 

Intelligent øye for to områder

Innebygget sensor som oppdager menneskelig bevegelser i rommet. Varmepumpen går i sparemodus etter 20 minutter hvis ingen er i rommet. For å unngå kald/ varmluft blåst på personer seg vil viften endre retning med Intelligent øye systemet.

Komfort luftstrom

 

3D luftstrøm og komfort luftstrøm

Klaffene på viften vil justere seg for hindre at kald luft samles nede i rommet, og at varmluften kun samles i taket. Viften vil også sørge for at luftstrømmen går i retning taket ved kjøling og nedover når det er oppvarming. Dette gir komfortabel vind/ blåsing som merkes minst mulig av de som befinner seg i rommet.

Endring av lufstrøm ved kald og varm luft

Bestill montering/ installasjon/ service  – Fyll ut skjema her

Ring i dag: 90 02 90 48

 

Kontakt meg ang. Daikin Synergi: