Daikin Multi

logo daikin luft til luft varmepumpe

Daikin Multi MXS

 

Multiløsning og multisystem

Daikin Multi MXS er en løsning som passer for bygg som ønsker kjøling på sommeren og behagelig varme i vinterhalvåret. I «varmepumpeverden» kaller vi dette multiløsning og multisystem. Kort forklart monteres en kraftigere utedel som fordeler luft til et stort antall inndeler.

På store næringsbygg kan du montere opptil 64 punkter for utblåsing av luft. Velg mellom standard veggmodeller og kassetter for tak/himlinger.

Private boliger kan det installere like mye, men basert på kost/nytte anbefaler vi max 5 enheter. Antall kvm på boligen vil avgjøre behovet for varme og kjøling.

Daikin multisystem varmepumpe

 

Hvor mange varmepumper trenger ditt kontor?

Proterm Service har lang erfaring  med å installere nye varmepumper og ventilasjonsanlegg i kontorer, butikklokaler og næringsbygg. Kontakt oss for en uforpliktende befaring. Da kartlegger vi ditt behov for varme og nedkjøling basert på:

 • Klimaforhold
 • Antall kvm
 • Antall etasjer
 • Antall personer i bygget
 • Nåværende luftkvalitet
 • Byggmaterialer og interiør

 

Justerbar temperatur på hver enhet

Arbeidsmiljøloven setter mange krav til luftkvalitet, men ingen til temperatur. Arbeidstilsynet anbefaler likevel at temperaturen bør ligge mellom 19 og 26 grader. Rundt 22 grader oppleves for de fleste som akkurat passe. Plages ansatte av for høye eller lave innetemperaturer oppleves ubehag.

For varm luft blir tørr og for kald luft gjør at noen mennesker raskere blir forkjølet.

Med Daikin Multi MXS kan du justere temperatur på hver enhet. Da kan «frysepinnene» ha det varmere enn andre på kontoret.

Fyll ut skjema eller ring 90 02 90 48 og få et uforpliktende pristilbud på Daikin Multi MXS.

 

Ja takk, kontakt meg ang. varmepumpe og kjøling av kontor:

  Les mer:
  www.regelhjelp.no
  www.arbeidstilsynet.no
  www.daikin.no