Daikin SkyAir er det komplette klimaanlegget for deg som driver en bedrift i et lite eller mellomstort lokale. Dette er en optimal kjøle- og oppvarmingsløsning for kommersielt bruk. Uavhengig av om det er en kiosk, et møterom, en restaurant eller en butikk som trenger klimaanlegg – SkyAir er løsningen.

Hvorfor velge SkyAir?

Med en intelligent styring av luftstrøm og temperatur, er dette den sikreste veien til komfort både for kunder og ansatte. Det å fryse eller svette på jobb er lite effektivt når man skal være gjøre sitt ytterste, uavhengig av bransje.

Tilpasset ditt behov

SkyAir kommer med markedets bredeste utvalg av innedeler, slik at du kan tilpasse den til å møte akkurat ditt behov. Du kan kombinere mellom én og fire innedeler per utedel for kapasitet fra 8-26 kW.

Opplev økt komfort med vekselretter

En omformer, eller inverter, opprettholder valgt temperatur. Den vil ved bruk av hastighetskontroll kunne opprettholde temperaturen som er valgt for lokalet, og dermed gi effekten og komforten du er ute etter.

Utnytt strømmen effektivt

Klimaanlegget vil ved bruk av avansert teknologi kunne få maksimalt ut av energien som går inn anlegget, samtidig som den jobber på halv belastning. Dette er omformerens oppgave, og du sparer strøm uten at dette skal gå på bekostning av effekten.

Utnytt plassen til det fulle

Selv om du skulle ha minimalt med plass i ditt lokale vil SkyAir fungere for deg. Med fleksibilitet i utforming og mange valgmuligheter er dette et ledende klimaanlegg for kommersiell bruk. Klimaanleggets kompakte utedel og muligheten for å bruke lange rørledninger er vi sikre på at dette er en løsning for deg og din bedrift.

Hvilken modell er riktig for deg og din bedrift?  

Med vår ekspertise på området vil vi alltid kunne finne frem til den modellen som vil fungere best for deg og din bedrift. Det er stor bredde i modeller og utforminger for å imøtekomme ethvert behov for kommersiell bruk i små og mellomstore lokaler.

 

Du kan blant annet velge mellom:

 

Rundtblåsende takkassett: Med 360° utblåsning gir dette maksimal effekt for et behagelig inneklima.

Fullstendig flat takkassett: Designet for det moderne kontorlandskap.

Énveisblåsende takmodell: Dekker større arealer, og blir ofte brukt i restauranter og forretninger.

Fireveisblåsende takmodell: Tilpasset rom med stor takhøyde.

Vegghengt modell: For deg som ikke har mulighet for installasjon i tak eller på gulv.

Gulvmodell: En perfekt modell for rom med stor takhøyde. Egner seg svært god til teknisk kjøling.

Skjult takkassett for kanaltilslutning: For skjult montasje og kan tilknyttes kanalsystem.

Daikin SkyAir har unike funksjoner for optimalisert drift og lavest mulig energiforbruk, slik at du kan spare penger og ha et klima som passer deg innendørs. Få full kontroll på oppvarming, kjøling, ventilasjon og luftgardiner i ditt lokale.

Bli kontaktet ang. priser, installasjon og service på Daikin SkyAir.   – Fyll ut skjema: