Kjolerom-Norcool

Bilde: Norcool

Montering og service av kjølerom

Det blir fort trangt i kjøleskapet. Med eget kjølerom kan du ha et stort matlager. Færre turer til butikken og alltid kald drikke og fersk mat lett tilgjengelig. Vi installerer kjølerom/kjølehjørne for deg i Oslo og Akershus.

 

Kan integreres i de fleste kjøkken

Spisskammers og matbod er uttrykk som sier noe om behovet for lagring av matvarer og drikkevarer. Du får mer plass til f.eks. frukt, grønnsaker, pålegg, syltetøy, brus og vin. Du kan lettere spare på middagsrester og gjøre storhandel av kjølevarer. Ekstra dypfryser anbefales for frossen mat.

Hvilken løsning som passer for deg er avhengig av plass og planløsning i boligen. Skal du kjøpe nytt kjøkken kan et kjølehjørne integreres med de fleste leverandører. Er det ikke plass kan en bod i kjeller være egnet sted. De fleste kjølerom kan også stå frittstående. Mange av modellene tilsvarer 4 – 5 kjøleskap i volum.
Når kjølerommet skal monteres må man bl.a. ta hensyn til:

  • Plassering av dører
  • Plassering av kjøleaggregat
  • Vegger og vinduer
  • Hylleløsning
  • Ventilering
  • Isolering
  • Strømtilførsel

 

Tips til oppbevaring og system i kjølerom

Enten du er privatperson, kantine eller restaurant anbefales det å merke mat og pakke inn i plast for bedre holdbarhet.  Kjølerom vil ofte ha jevnere temperatur, men fordi kulden går nedover er det fornuftig å plassere kjøtt, fjærkre og fisk på de nederste hyllene. Når mat skal kjøles ned til max 4 ºC bør kjøtt og fiske fordeles i mindre porsjoner.
Se flere tips her:

helsedirektoratet.no ( PDF)

www.tryggmat.net/holdbarhet.html

www.husbyggeren.no/norcool.htm

 

Proterm Service er en erfaren installatør

Etter å ha jobber flere tiår med airconditon og ventilasjon er du trygg på at installasjonen blir korrekt og sikker.

Ta kontakt for befaring på kjølerom og matbod i Oslo og Akershus

Ring: 90 02 90 48

 

Ja takk, kontakt meg angående kjølerom: