Daikin kjøleanlegg

logo daikin luft til luft varmepumpe

Daikin kjøleanlegg

 

Kjøleanlegg til næring eller nyoppført bygg

Har du behov for kjøleanlegg til næring eller et nyoppført bygg? I Proterm Service har vi inngående kunnskap om kjøleanlegg, og vi leverer og vedlikeholder anlegg med ekspertise og strålende service som hovedmål.

Når det er faste tekniske installasjoner som skal på plass bør man ikke nedprioritere verken kvalitet eller fagkunnskap. Dette er grunnlaget vi i Proterm Service bygger våre samarbeid på, og hos oss vil du få begge deler til en god pris.

 

Den nyeste teknologien

Proterm Service er en stolt leverandør av Daikin kjøleanlegg, som er en sterk aktør i kjølemarkedet. Her får du den nyeste teknologien og høy energieffekt. For pålitelig drift er produktene grundig testet, slik at du vet at kjølingen vi leverer er et anlegg du kan stole på.

Modellene vi fører kan benyttes til matvarebutikker, kjølelager og frysere. Med temperaturer fra – 45° til 10° er dette en perfekt løsning for alle kjøle- og fryseprogrammer med variable belastningsforhold og høye energieffektivitetskrav.

 

Reduserer energiforbruket

Med prisvinnende teknologi for varmegjenvinning, optimerte kontroller og toppmoderne kompressorteknologi er noen av våre anlegg kapable til å redusere det årlige energiforbruket med opptil 50 % eller mer, sammenlignet med konvensjonelle systemer.

Kommersielle frys- og kjøleanlegg stiller særlige krav til test av anlegg for å se til at det ikke er gått lekkasje. Med oss som partner vil du kunne oppfylle pålagte krav.  Uavhengig av formål har vi kuldeanlegget for deg, og imøtekommer alle industrielle behov. Vi leverer komplette tekniske løsninger for anlegg av stor størrelse, for eksempel datarom eller fryse- og kjølerom.

Alle bilder tilhører Daikin Europe og Daikin Norway.

 

Rask service

Vi sørger for at ditt anlegg pumper ut varme slik det skal, og at temperaturen holder seg på ønsket nivå. Du vil slippe å være bekymret for at hovedkomponentene i ditt kuldeanlegg skal bli ødelagt. Dersom kompressor, kondensator, strupeventil elle fordamper skulle slutte å fungere vil vi være på plass for å fikse det på meget kort tid.

Rask levering og effektiv montering er noe du kan forvente dersom du velger oss som partner. Vi gjør det lille ekstra for at kunden skal føle seg ivaretatt, sett og fornøyd. Våre kjøleanlegg er av kvalitet, og våre installatører er kompetente fagmenn med kunnskap og erfaring i bunnen.

 

Tilpasset anlegg

Hos oss vet vi at ikke alle har behov for det samme, så det å tilpasse hvert anlegg for kundens beste er vårt forté. Vi prosjekterer og leverer anlegg av ulike typer, både for bolig og næring. Våre anlegg er basert på grunnvannskjøling, frikjøling og luftkjøling. Som totalleverandør gir vi deg komplette løsninger, slik at du skal få mindre å tenke på.

Ring i dag: 90 02 90 48

 

Ja takk, kontakt meg angående kjølerom: